خبرنگار آلمانی: مردم ایران حکومت اسلامی نمی خواهند

آدينه، 21 تیر ماه 1392

سایت حکومتی قدس آنلاین: تعدادی از جاسوسان آلمانی بار دیگر در پوشش توریست به کشورمان سفر کرده و با انتشار گزارشی در نشریه آلمانی‌زبان (کوریه) از نخواستن اسلام و حکومت اسلامی توسط مردم نوشته است.

جاسوسان آلمانی تلاش کرده‌اند تا از ایران اسلامی تصویری به نمایش بگذارند که مردم از اسلام و دین و شریعت، زده شده‌اند و به دروغ در گزارش خود می‌نویسد که نظام اسلامی نیز دائما مردم کشور را تحت کنترل امنیتی دارد.

نویسنده این گزارش که جاسوس آلمانی است از اشتیاق! دختران و پسران ایرانی برای گرفتن عکس با اروپاییان می‌گوید و همچنین از مدام تحت کنترل بودنشان به توریست‌نماهای غربی شکایت برده‌اند.

این جاسوس آلمانی در این‌باره می‌نویسد: «اینکه در شیراز و در برابر مقبره حافظ، شاعر مشهور باشید، یا شگفت زده در حال قدم زدن در میدان امام اصفهان باشید، همیشه یک زوج جوان یا گروهی دختر که می‌خندند خواهید یافت. لبخند آن‌ها اغلب راحت‌تر از انگلیسی صحبت کردنشان نمایان می‌شود. اکثر آن‌ها نیز خواستار گرفتن عکس با مهمان غربی‌اند. و پس از اینکه دوربین را به همراه چندین جمله رد و بدل می‌کنیم، کنجکاوی آن‌ها افزون می‌گردد. برخی مؤدبانه می‌پرسند: "می‌تونم کمی با شما صحبت کنم؟" و سپس با نشان دادن خشم خود از حکومت اسلامی می‌گویند: اصلاً دوست ندارم که مدام تحت کنترل باشم.»

جاسوس آلمانی در ادامه سعی می‌نماید تا جوانان تحصیلکرده و دانشجو را در برابر نظام تعریف نماید که به جای حکومت اسلامی و دینی به دنبال زندگی هستند که نقش مذهب در آن کمرنگ‌تر است.

این جاسوس آلمانی مدعی می‌شود که با سفر به ایران با چهره‌ای متفاوت از آن‌چه در فیلم آرگو دیده است مواجه می‌شود.

گزارش‌نویس نشریه آلمانی که به خوبی دوره‌های آموزش جاسوسی را گذرانده در ادامه از تمسخر روحانیت در ایران توسط جوانان سخن می‌گوید.

جاسوس آلمانی در پایان گزارش خود نیز بار دیگر دروغی سر می‌دهد که زنان و دختران ایرانی تلاش می‌کنند تا حجاب را کنار بگذارند. به اصطلاح توریست آلمانی با گفتن این‌که اکثر مردم ایران حکومت دینی و اسلامی نمی‌خواهند دروغ شاخ‌دار دیگری می‌گوید.

وی در این‌باره اینچنین می‌نویسد: «دختران تلاش می‌کنند تا با شیوه‌های مداراگونه حجاب اجباری را دور بزنند. روسری‌ها برای پوشاندن مو مورد استفاده نیستند، بلکه جنبه تزئینی پیدا کرده‌اند؛ مانتوها و شلوارها بلند، ولی بسیار تنگند. شب‌ها در خیابان‌ها، زندگی چنان رنگارنگ است که گویی حکومت ایران دین‌سالار نیست، بلکه یک کشور مدرن است و گام بزرگی به سوی کشورهای اروپایی برداشته. و این دقیقاً همان حالتی است که اکثر مردم این کشور مایلند داشته باشند.»