یکشنبه نهم خرداد ١٣٨٩

محمد ملکی در اثر حمله قلبی در بیمارستان بستری گردید

ادوار نیوز: دکتر محمد ملکی روز جمعه گذشته دچار حمله قلبی شد و بلافاصله در بیمارستان بستری گردید. این حمله در اثر عوارض بیماری نوسان ضربان قلب است که در اثر سختی ها و فشارهای وارده بر ایشان در سال گذشته تشدید شده است. ایشان هم اکنون تحت مراقبت ویژه هستند و قرار است تا در روزهای آینده تحت عمل جراحی قلب قرار گیرند. دکتر محمد ملکی با وجود کهولت سن و بیماریهای متعدد، سال گذشته مدت 6 ماه را در زندان اوین و در شرایط بسیار نامساعدی در بازداشت بودند و در آن مدت نیز چندین بار دچار حمله قلبی شده و در بیمارستان بستری گردیدند. ایشان همچنین از بیماری سرطان پروستات نیز رنج برده و پس از آزادی از زندان در اسفند ماه گذشته مشغول مداوای این بیماری هستند.


 آتش باری توپخانه ایران به چند روستا در کردستان عراق یک کشته برجای گذاشت

در پی آتش باری توپخانه ایران به چند روستا در کردستان عراق بک دختر ۱۴ ساله کشته و سه تن دیگر زخمی شدند. خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یکی از مقامات مرزی عراق نوشت، در پی این حمله که شب گذشته آغاز شد ۳۰ خانواده در مناطق مرزی استان اربیل مجبور به ترک خانه های شان شدند. ایران در گذشته بارها در تعقیب شورشیان گروه مسلح پژاک به برخی مناطق مرزی در شمال کردستان عراق حمله کرده است؛ اما تا کنون نسبت به خبر اخیر واکنشی نشان نداده است.


احضار و بازداشت چند عضو كانون صنفی فرهنگيان يزد

براساس خبر رسیده به ندای سبز آزادی طي چند روز گذشته عده اي از اعضاي هيات مديره كانون صنفي فرهنگيان يزد احضار یا بازداشت شده اند.

براساس این خبر اسامی افرادی که به صورت تلفني احضار ويا بازداشت شده اند:

1- آقاي محمد علي شيرازي رييس هيات مديره از تاريخ 2/3/89 تا تاريخ 8/3/89 به مدت 7 روز در بازداشت اطلاعات امنيت سپاه بود كه 4 روز آن را در اعتصاب غذا به سر برد. 2-آقاي محمد مهدي صديقي از اعضاي كانون تاريخ 8/3/89/ از ساعت 10 صبح تا 23 شب تحت بازجويي اطلاعات و امنيت سپاه بود. 3-آقاي قوچاني نيزدر تاريخ 9/3/89 به همان مركز فوق احضار شد وپس از نيم ساعت آزاد شد. 4-آقاي مسعود ميرزايي نيز احضار شده اند ولي به اين احضار وقعي ننهاده و خود را معرفي نكرده اند 5-آقاي نجاتي نيز احضار شد ولي پس از چند ساعت پيام دادند كه نيازي به حضور نيست.


فوتبالیست سابق: با موتور مردم مسافر كشی می ‌كنم

ایسنا: زنگار حرف‌هايش دردآور است گفت‌وگو با مدافع اسبق پرسپوليس: مسافركشی می‌كنم با موتور مردم مسافركشي مي‌كنم اما منت كسي را نمي‌كشم

قرارمان ساعت 11 بود اما حوالي 15 رسيد. عذر نياورد اما عذرش موجه بود. موتور نجم الدين هم مال خودش نيست. رفته بود تا موتور پيدا كند. كاش فوتبال ما كلاهش را بالاتر بگذارد! به گزارش ايسنا، نجم الدين بخشي مدافع سابق اكباتان، راه آهن، نيروي زميني، پرسپوليس، معادن، آدنيس خراسان، مس كرمان و شهرداري اردبيل امروز فراموش شده است. زنگار حرف‌هايش درد آور است، اگر فوتبال ما البته احساس را دفن نكرده باشد.

ننشسته مي‌پرسيم كجايي، چه مي‌كني؟ انگشتانش را ميان هم قلاب مي‌كند و به زمين چشم مي‌دوزد،« در اين سال‌ها هر كاري كردم. رفتم بازار تره بار، مدرسه فوتبال راه انداختم، به كمك دوستان در بازار آهن كار كردم اما نشد كه نشد. دلم با فوتبال بود. روزهاي گذشته‌ام را به ياد مي‌آورم و نمي‌توانستم با خودم كنار بيايم. اين يك طرف ماجرا بود و در سوي ديگر زندگي‌ام را مي‌ديدم. زن و بچه‌ام را كه نگاه مي‌كردم مجبور مي‌شدم فراموش كنم روزي در پرطرفدارترين تيم اين مملكت توپ زده‌ام» سكوت مي‌كند.

سكوتش فريادي است بر سر اين فوتبال ناعادل. «سخت بود. مثل مرغ پركنده اين سو و آن سو مي‌رفتم. هركس مرا مي‌شناخت مي‌پرسيد اينجا چه مي‌كني؟ اذيت مي‌شدم. سؤال‌ها آزارم مي‌دهد»

مي‌پرسم حال كجا مشغولي؟« يكي از دوستانم موتورش را به من داد. با آن مسافركشي مي‌كنم! نمي‌شود كه شب دست خالي به منزل بروم. نمي‌خواهم شرمنده خانواده‌ام باشم».

فوتبال ما دارد با خودش چه مي‌كند؟ يكي ضربان درد دل‌هاي امثال نجم الدين را بگيرد. كافي است سؤال كني هم‌دوره‌هايت سراغت را نمي‌گيرند تا اينگونه جوابت را بريزد وسط گفت و گو: «چرا كم و بيش در ارتباطم. پنجعلي، محرمي، عبدي، شاهرودي، افشين پيرواني و... احوالي مي‌پرسند و مي‌پرسيم».

دارد مشق ادب مي‌كند. اين را لحظه‌اي متوجه مي‌شويم كه از او مي‌پرسيم آخرين بار كي با اينها حرف زدي؟‌ «حدود 5-4 سال پيش!»

نمي‌خواهد از بي معرفتي‌ها بگويد. فوران درد دل‌هايش اما اينجاست‌: «يكسال قرار شد پرسپوليس به هر بازيكني به عنوان پيش قرارداد يك قطعه زمين حوالي جاده ساوه بدهد. ما وكالت داديم به كوروش شهبازي فر كه حدود 14 سال است مي‌دوم اما دستمان به هيچ جا بند نيست. اين زمين حاصل يكسال عرق ريختن و لگد خوردن من بود. بي معرفت‌ها هرگاه زنگ هم مي‌زنيم جوابمان را نمي‌دهند. هر بار يك حرفي مي‌زنند. مگر ما در اين فوتبال چه داشته‌ايم كه اينگونه رفتار مي‌كنند. پنهاني پول بعضي‌ها را داده‌اند و در اين بين من چون خجالت مي‌كشيدم حرف بزنم سرم بي كلاه ماند».

دلش پر است. از پروين مي‌پرسيم مي‌گويد: «چند سال پيش مرا در خيابان ديد و ديدارمان در حد همان سلام و عليك بود. علي آقا را هنوز هم دوست دارم. گله مند نيستم. عادت هم ندارم بروم سراغ كسي. اگر امروز با موتورم كار مي‌كنم به همين دليل است نمي‌خواهم منت كسي را بكشم، من چند سال عاشقانه در پرسپوليس توپ زدم. روز اول كه رفتم به اين تيم علي آقا به من گفت ماشين چي داري؟ گفتم ميني ماينر گفت: بفروش بيار پرسپوليس. رفتيم آنجا پولي نبود».

تا حرف پروين است سؤال مي‌كنيم رفتارش با تو چگونه بود؟ پاسخ مي‌دهد «علي آقا يك روانشناس فوق العاده است. با هر كس بسته به شخصيت او حرف مي‌زد و رفتار مي‌كرد. مي‌گويند پروين در رختكن حرف هاي ناجور مي‌‍زد. از روز اول كه من رفتم پرسپوليس به او گفتم علي آقا و او هم مرا آقا نجم الدين صدا زد. منكر نمي‌شوم كه بعضي‌ها دوست داشتند علي آقا به آنها توهين كند!»

و چه شد كه از پرسپوليس رفتي: «عابديني را نمي‌بخشم! به من گفت برو معادن بازي كن حساب و كتابش با من. هنوز كه هنوز است پول مرا نداده! من به خاطر او رفتم ولي اشتباه كردم. 800 هزار تومان سال 74 را خودتان حساب كنيد تا بفهميد چقدر سختي كشيدم. ديوانه نبودم كه از پرسپوليس بروم ولي حرفش را باور كردم و پا سوز شدم.»

قدري سكوت را چاشني حرف‌هايش مي‌كند، دستش را روي ميز مي‌گذارد. با تلفن همراه دوستش شماره‌اي مي‌گيرد و حرف مي‌زند. گويا قرار بوده براي كسي كاري انجام بدهد و ديرش شده. باورتان مي‌شود يك فوتباليست سابق پرسپوليس حتي يك خط اعتباري تلفن همراه هم ندارد! ادامه مي‌دهد: «مهندس عابديني آدم دهن بيني است. اگر بخواهم حرف بزنم بايد خيلي از مسائل را بشكافم. امروز او الحمدالله در اوج رفاه است و من هم زندگي‌ام مي‌گذرد. شايد قرار باشد لب پل صراط خيلي‌ها را ببينم و آنجا با هم تسويه حساب كنيم!»

از فوتبال امروز حرف مي‌زنيم. بخشي به خبرنگار ايسنا مي‌گويد:«كدام فوتبال؟ پول همه چيز را ويران كرد. همان سالي كه عابديني آمد پرسپوليس قراردادهاي 35 هزار توماني ما شد يك ميليون و 50 هزار تومان. پول آمد و مديريت نكرديم تا به اين روز بيافتيم. حالا فوتباليست داريم كه دو تا بغل پا زدن بلد نيست 400 ميليون مي گيرد، ويلا و آپارتمان مي‌خرد، ماشين مدل بالا سوار مي‌شود و زنش را طلاق مي‌دهد! در گذشته پيوس 15 سال در پرسپوليس بازي مي‌كرد 5 سال كاپيتان بود، حال بازيكن از راه نرسيده مي‌شود كاپيتان پرسپوليس. اينها مرا عذاب مي‌دهد».

سؤال مي‌كنيم از مسؤولين فعلي كسي سراغت را نمي‌گيرد: « شايد گرفتار هستند. حاج حبيب كاشاني از دوستان قديمي من است، زماني كه بازي مي‌كردم او مدير يك مدرسه بود، ما به همراه رضا شاهرودي و سعيد عزيزيان به آن مدرسه مي‌رفتيم و با بچه‌ها بازي مي‌كرديم. چند بار تصميم گرفتم نزد كاشاني بروم اما خجالت كشيدم. حق دارد. حضور او و امثال هدايتي براي فوتباليست‌ها دلگرمي است.»

اين پا و آن پا مي‌كند و براي رفتن عجله دارد. حق دارد. در همين يك ساعت هم شايد مي‌توانست درآمد كسب كند.

حرف آخرش را روي ترك موتور مي‌‍زند: « بين اين موتور و ماشين‌هاي مدل بالاي برخي‌ها هيچ تفاوتي نيست. بالاخره همه ما سوار تابوت مي‌شويم. من نوكر آقا امام حسين (ع) هستم. عزت و ذلت را هم آن بالايي مي‌دهد».

خداحافظي مي‌كند. موتورش را روشن و چند قدم آن طرف‌تر مسافري را سوار مي‌كند. مقصدش كجاست؟ مقصد فوتبال ما كجا خواهد بود؟


مزاحمتهای پی در پی نیروهای امنیتی علیه دراویش گنابادی

خبرنگار سایت مجذوبان نور از گناوه گزارش داد ؛ بیش از دو هفته است که نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بندر گناوه به محل کسب دراویش سلسله نعمت اللهی گنابادی مراجعه نموده و با تهدید و ارعاب مزاحمتهایی برای آنان ایجاد و خواستار اسامی دراویش این شهرستان، کپی شناسنامه ها و کارت ملی آنها شده اند .

در این گزارش آمده است در هفته گذشته همایشی با شرکت طرفداران دولت و سخنرانی مظفری نماینده مجلس در این شهرستان علیه تصوف و عرفان خصوصاً دراویش گنابادی برگزار و در پایان این مراسم در سطح گسترده ای جزواتی پخش شد .

خواسته های غیرقانونی مأمورین امنیتی با مقاومت قانونی دراویش مواجه شده و علیرغم تهدیدهای فراوان ، مجالس درویشی در این شهرستان کماکان برقرار می باشد .


زندانی سیاسی شکنجه شده: تقاضای عفو نمی ‌کنم

العربیه: محمد نوری زاد نویسنده و فیلمساز معترض در نامه ای از زندان اوین تاکید کرد در دیدار با دادستان تهران به او گفته است نیروهای امنیتی او را در زندان مورد ضرب وشتم قرار دادند.

در این نامه که امروز یکشنبه در سایت کلمه منتشر شده است نوری زاد تاکید کرده که به عباس جعفری دولت آبادی گفته است " وقتی به عنوان اعتراض، بر در سلول خود می‌کوبم، در باز شده و افسر نگهبان با من درگیر می‌شود، یکدیگر را خبر می‌کنند و پنج نفری مثل پرکاه مرا از زمین بلند کرده و محکم به زمین می‌کوبند. سرم به شدت به زمین می‌خورد. دو کتفم آسیب می‌بیند، بینایی چشمم تحلیل می‌رود. سردرد شدیدی عارضم می‌شود."

در این دیدار جعفری خطاب به نوری زاد گفت " : چرا نامه‌ای به آقا (آیت الله خامنه ای) نمی‌نویسی؟ اگر بنویسی ما خیلی زود از طریق آقای لاریجانی قوه قضائیه، آن را به دست آقا می‌رسانیم. یک تقاضای عفو هم در آن باشد خیلی بهتر است. "

نوری زاده تاکید کرد به دادستان گفته است : " من تقاضای عفو نمی‌کنم؛ چراکه معتقدم خطایی مرتکب نشده‌ام. "

او در پاسخ به تکرار خواسته دادستان تهران برای تقاضای عفو از آیت الله خامنه ای گفته است " آنگونه که می خواهم می نویسم."

وی در نامه ای که به دادستان تهران تحویل داده است بدون اینکه از رهبر جمهوری اسلامی ایران درخواست عفو و بخشش کند خطاب به او نوشت "من در اوین با هتاکی بازجوهای بی‌سواد و ضرب و شتم آنان مواجه شده‌ام. بازجوهایی که به قبیح ‌ترین روش‌ها از متهمان اقرارمی ‌گیرند. با کثیف ترین رویه. و با زدن‌ها و فحش‌ها و تحقیرهای پلید. خیلی دوست داشتم در یک ملاقات حضوری کهریزک دوم را به شما معرفی کنم و از فجایع رفتاری کسانی بگویم که ادعای سربازی امام زمان را دارند."

نوری زاد از نویسندگان محافظه کار ونزدیک به رهبر جمهوری اسلامی به شمار می آمد اما پس از انتخابات جنجال برانگیز اخیر ایران وسرکوب اعتراضات مردمی نامه ای سرگشاده خطاب به آیت الله خامنه ای منتشر کرد واز عملکرد او در برخورد با معترضان انتقاد کرد.

دادگاه انقلاب او را به سه سال و نیم زندان و 50 ضربه شلاق محکوم کرده است.


در سیاهچالهای جمهوری اسلامی چه می ‌‌گذرد؟

رادیو آلمان: خبرهای رسیده از زندان گوهردشت کرج، بیانگر تشدید خشونت، آزار و فشار بر زندانیان سیاسی و عادی هستند. زندانیان سیاسی اوین، شاهد پاره‌ای صحنه‌سازی‌ها بوده‌اند. دستگیری‌فعالان مدنی و سیاسی در شهرستان‌ها نیز افزایش یافته است.

رسول بداغی، فعال سیاسی و عضو کانون صنفی معلمان که در بند ۶ زندان رجایی شهر به‌سر می‌برد، توسط دو تن از زندانبانان مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته است. به نقل از ادوار نیوز، سه مامور زندان، رسول بداغی را در روز شنبه هشتم خرداد در برابر سایر زندانیان، به میله‌ای بسته و کتک زده‌اند. بهانه ماموران برای این رفتار، اعتراض آقای بداغی به شرایط زندان بوده است. ادوار نیوز خبر داده که زندانیان معترض به این رفتارنیز مورد فحاشی و تهدید قرار گرفته‌اند.

منصور اسانلو، فعال کارگری و رییس سندیکای کارگران شرکت واحد، از روز ششم خرداد به بند معتادان و بیماران عفونی زندان گوهر دشت منتقل شده است. به گفته فعالان حقوق بشر در ایران، مسئولان حفاظت زندان گوهردشت، یک زندانی قاتل را تحریک کرده‌اند تا از اسانلو شکایت کند. این پرونده‌سازی موجب شده تا منصور اسانلو به بند "متادون" منتقل شود. این در حالی است که وی به دلیل حساسیت و مشکلات تنفسی، قادر به همزیستی با زندانیان سیگاری هم نیست. اسانلو سومین سال زندان خود را سپری می‌کند.

انتشار فیلم شکنجه و تجاوز در زندان گوهردشت، منجر به انتقال ۲۰ نفر از زندانیان عادی به حفاظت زندان و انتقال یکی از قربانیان این تجاوز به سلول انفرادی شده است. این فیلم که تجاوز با باتوم به دو زندانی را مستند کرده است، به شکلی وسیع در شبکه اینترنت پخش شده و افکار عمومی را برانگیخته است. فعالان حقوق بشر گزارش داده‌اند که وزارت اطلاعات به‌جای پیگیری واقعیات موجود در این فیلم، با اعزام دو مامور به گوهردشت، در صدد شناسایی و مجازات تهیه کنندگان این فیلم برآمده است.

صحنه‌سازی در زندان اوین

هنگامه شهیدی، روزنامه‌نگار و عضو حزب اعتماد ملی، روز شنبه هشتم خرداد مورد تعرض فردی معتاد و بزه‌‌کار در بند زنان قرار گرفته است. به گزارش سایت "کلمه"، این فرد که علایم چاقو روی دست خود داشته، چند مرتبه خود را در تماس بدنی با هنگامه شهیدی قرار داده و پس از مشاهده اعتراض، هنگامه شهیدی را به شدت کتک ‌زده و به جمع متادونی‌ها پرتاب کرده است.

زندانیان سیاسی زن در هفته گذشته شاهد صحنه‌سازی دیگری نیِز بودند. شش زندانی سیاسی زن در ساعت یک نیمه شب سوم خرداد از بند عمومی به بند ۲۰۹ احضار شدند. شباهت این احضار با روزهای پیش از اعدام شیرین علم‌هولی، تشویش و نگرانی شدید زندانیان بند دو نسوان را موجب شد. پس از بازگشت این زندانیان به بند، مشخص شد که آنها را برای بازجویی فراخوانده بودند. این در حالی است که طبق قانون، بازجویی در شب و پس از ساعات اداری، ممنوع است.

انتقال‌‌ها و فراخوان‌ها

مجید توکلی پس از شکستن اعتصاب غذای خود، روز هشتم خرداد به بند عمومی اوین بازگشت. وی پس از انتشار نوشته‌ای در محکومیت اعدا‌م‌های اخیر، دوباره به سلول انفرادی فرستاده شده بود. او در اعتراض به انفرادی، اعتصاب غذای خشک کرد و در روز سوم، به بهداری منتقل شد. اعتصاب غذای مجید توکلی، بازتاب وسیعی در افکار عمومی داخل و خارج از ایران داشت و او پس از بازگشت به بند عمومی، طی نامه‌ای از ابراز همبستگی مردم با خودش سپاسگزاری کرده است. در این میان، اعتصاب غذای کوهیار گودرزی و حسین رونقی دو دانشجو و وبلاگ نویس زندانی دیگر همچنان ادامه دارد. این دو در اعتراض به شرایط زندان و رفتار نامناسب با خود دست به اعتصاب زده‌اند. مادر حسین رونقی پس از اعتصاب غذا و تحصن دربرابر زندان اوین، موفق به دیدار حضوری با پسرش شده است.

پس از بازگشت محسن میردامادی به زندان اوین، مرخصی بهمن احمدی امویی نیز به پایان رسید. احضار مجدد دبیرکل جبهه مشارکت به اوین پس از جشن ازدواچ پسر وی و حضور چهره‌های شاخص اصلاح‌‌‌‌طلب در این مراسم صورت گرفت. بهمن احمدی نیز روز شنبه هشتم خرداد به زندان اوین فراخوانده شد. او که از ۲۹ اسفند سال ۸۸ در مرخصی به‌سر می‌برد، یادداشتی در وبلاگ خود منتشر کرده و نوشته که در طول مرخصی، از ادامه حبس سایرین و آزاد بودن خویش، شرمنده بوده است.

حکم قطعی محسن امین‌زاده، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی نیز روز نهم خرداد ماه به وی ابلاغ شد. حکم اولیه شش سال حبس تعزیری برای آقای امین زاده، در دادگاه تجدید نظر به ۵ سال حبس قطعی تغییر یافت.

زندانیان شهرستانی

عباس بادفر، زندانی سیاسی بلوچ که در آذر سال ۸۸ دربلوچستان دستگیر شده، پس از ماه‌ها نگاهداری در سلول انفرادی در اوین، به بند ۶ زندان گوهر دشت منتقل شد. عباس بادفر از جمله زندانیان گمنام است که بدون وکیل، به اتهام محاربه و ارتباط با سازمان مجاهدین به ده سال زندان محکوم شده است. به گفته فعالان حقوق بشر، وی بارها تهدید به اعدام شده و در پی شکنجه‌ و آزار شدید، از عوارض جسمی و روحی بسیار رنج می‌برد.

بهرام چگینی، دانشجوی دانشگاه علم و صنعت اراک و از فعالان ستاد مهندس موسوی در این شهر دستگیر شد. این دومین بازداشت در روزهای اخیر در اراک است. پیش از این، آرش صابونچی یکی دیگر از فعالان مدنی اراک، توسط ماموران امنیتی بازداشت شده بود. مختار هوشمند، فعال فرهنگی و مسئول انجمن هنرهای تجسمی مریوان و علیرضا عبداللهی فعال مدنی در ارومیه از دیگر دستگیر شدگان در روزهای اخیر هستند.

با دستگیری محمد علی شیرازی و محمد علی شاهدی، اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان در یزد، شمار معلمان زندانی به ده نفر رسید. این بازداشت پس از احضار آنان توسط پلیس امنیت و تجسس و ضبط وسایل شخصی آنها صورت گرفت.

اکبر آزاد، نویسنده آذربایجانی و عضو هیات تحریریه ماهنامه‌های وارلیق و پارپاق هم از روز سه‌‌شنبه چهارم خرداد در بازداشت به‌سر می‌برد. ماموران امنیتی پس از تفتیش منزل این نویسنده، کامپیوتر، کتاب‌ها و سایر وسایل شخصی وی را با خود برده‌اند.


معلم زندانی به نقطه نامعلومی منتقل شد

معلم زندانی پس از یورش وحشیانه دیروز به نقطه نامعلومی منتقل شد بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"،رسول بداقی معلم زندانی و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران به نقطه نامعلومی انتقال داده شد. رسول بداقی معلم زندانی و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران در پی یورش وحشیانه روز گذشته و ضرب و جرح و توهین توسط افسر کشیک پاسدار اکبری سلیم با نام مستعار شیخ و 2 پاسداربند دیگر بنام های قاسم محمدی و عقوائی، روز یکشنبه از بند 6 زندان گوهردشت خارج و به نقطه نامعلومی منتقل شد.آقای بداقی صبح امروز همچنین به بازرسی زندان گوهردشت برده شد و توسط فردی بنام رضا ترابی مورد بازخواست قرار گرفت که چرا خبر ضرب و جرح او در رسانه انعکاس یافته است و چه کسی این خبر را به بیرون انتقال داده است. رضا ترابی که در تهدید و انصراف زندانیان از شکایت علیه شکنجه گران نقش فعالی دارد خود بارها در شکنجه زندانیان بیدفاع بخصوص در بند زنان نقش داشته است. این فرد همچنین در انتقال مواد مخدر به درون زندان و تجاوز به دختران و زنان زندانی عادی نقش دارد.او بجای اینکه در باره آمرین و عاملین ضرب وشتم معلم زندانی سئوال کند در صدد کتمان کردن حقایق بر آمده بود و از انتشار اخبار جنایت غیر انسانی و وحشیانه ضرب و جرح این معلم از او بازخواست می کرد. همچنین روز گذشته علی محمدی معاون زندان گوهردشت کرج زندانیانی که به حمایت از معلم زندانی آقای بداقی برخواسته بودند را احضار کرد و آنها را تهدید به تبعید به بند 1 نمود. این فرد با تهدید سعی داشت که به زندانیان وانمود کند که چنین ضرب وشتمی اتفاق نیافته است و چشمان آنها چیزهای غیر واقعی دیده اند. همین مسئله را روز گذشته وقتی که احمد زیدآبادی به شکری رئیس بند 6 نسبت به این رفتار وحشیانه اعتراض کرده بود با وقاحت تمام به او می گفت چنین چیزی نیست در صورتیکه آقای زیدآبادی با چشمان خود شاهد ماجرا بود. تهدید و ارعاب زندانیان حاکی از آن است که ضرب و جرح معلم زندانی با طراحی بازجویان وزارت اطلاعات صورت گرفته است و توسط مسئولین زندان به اجرا گذاشته شده است. همچنین سهراب سلیمانی رئیس سازمان زندانهای تهران به بند 6 زندان گوهردشت کرج حاضر شد که با اعتراض شدید آقای بداقی مواجه شد این فرد در صدد رفع و رجوع یورش وحشیانه بر آمده بود. از طرفی دیگر احمد زید آبادی امروز از بند 6 به بند 2 زندان گوهردشت منتقل شد. فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه به معلم زندانی و نسبت به انتقال او به نقطه نامعلوم هشدار میدهد و آنرا محکوم می کندو از کمیسر عالی حقوق بشر خواستار پایان دادن به سکوت و بی عملی که باعث درنده خویی بیشتر این رژیم علیه زندانیان سیاسی شده است می باشد.

09 خرداد 1389 برابر با 30 می 2010 گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید: کمیساریای عالی حقوق بشر کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا سازمان عفو بین الملل گزارشگران ویژه دستگیریهای خودسرانه و شکنجه سازمان ملل متحد http://hrdai.blogspot.com


هيچ كشوری به اندازه روسيه به ايران ظلم نكرده

ایسنا: نماينده اسلام‌آبادغرب با بيان اين‌كه بايد در سياست خارجي واقع‌گرايانه‌تر عمل كنيم، گفت: بايد به سمتي پيش رويم كه بيش از اين به روس‌ها تكيه نكنيم و به فكر همراهي متقابل با ديگر كشورهاي دنيا باشيم كه از لحاظ تاريخي سابقه‌ بهتري نسبت به روسيه داشته باشند. ‌

حشمت‌الله فلاحت‌پيشه اظهار كرد: اميدوار بودم پيش‌بيني 5 سال پيش من در مورد روس‌ها اشتباه از آب در مي‌آمد. روس‌ها دوست راهبردي ايران نيستند و بيشتر به دنبال اهداف سياسي و كسب حداكثر بهره‌سياسي در تحولات بين‌المللي هستند، لذا نبايد به روسيه نگاه راهبردي داشت. رفتاري هم كه از روس‌ها ديديم را در خلال تصويب چند قطعنامه ديگر در شوراي امنيت و شوراي حكام ديده بوديم. ‌ ‌

وي ادامه داد: اما در همراهي اين بار روس‌ها بايد به دو نكته توجه كرد. ‌ ‌همراهي اين بار روس‌ها با ارائه پيش‌نويس قعطنامه عليه ايران با اتخاذ يكسري مواضع منفي عليه ايران شكل گرفت و روس‌ها تلاش كردند مسير خوبي كه در بيانيه‌تهران شكل گرفته بود منحرف كنند؛ يعني به عبارتي از مسير توام با حسن نيت و در قالب مقررات بين‌المللي منحرف شود و به مسير خشن موردنظر 1+5 و مشخصا آمريكا پيش رود. ‌ ‌

فلاحت پيشه در تحليل رويكرد روسيه نسبت به ايران ادامه داد: معادلات و رفتارهاي سطح جهان ميان آمريكا و روسيه در اين ميان بسيار نقش دارد. در رابطه ميان قدرت‌هاي بزرگ و كوچك هرگاه در عرصه‌بين‌المللي و جهاني قدرت‌ها با هم به توافق نزديك شوند و مسائل و اختلافات‌شان را به حداقل برسانند امكان بازي براي بازيگر كوچك و متوسط دشوارتراست اما وقتي اختلاف در سطح جهاني و بين‌المللي ميان قدرت‌ها وجود داشته باشد امكان بازي بهتر براي بازيگر كوچك و متوسط وجود دارد. ‌ ‌

نماينده‌ اسلام‌آباد غرب خاطرنشان كرد: در زمان بوش، آمريكا و روسيه درگيـر يكسري اختلافات شده بودند كه مشخصا از سياست يكجانبه‌گرايي بوش نشات گرفت. اوباما اما به سمت چند جانبه گرايي و تعديل اختلافات و تعليق مسائل ميان آمريكا و برخي كشورها مانند روسيه پيش رفت. زماني كه اختلافات جنگ سرد ميان دو قدرت كنار گذاشته شد و به تعليق درآمد اولين كاري كه روس‌ها ـ مطابق رفتار هميشگي‌شان كه تباني با كشورهاي ديگر است ـ انجام دادند، اين بود كه بر سر ايران هم تباني كردند. ‌

‌فلاحت‌پيشه خاطرنشان كرد: نوع رفتار ايران نشان مي‌داد كه هم از اين تباني مطلع است و هم اعتماد قبلي را نسبت به روس‌ها در برنامه‌هسته‌اي خود ندارد. اوج آن نيز در حاضر نشدن ايران براي قراردادن سوخت هسته‌اي در خاك روسيه نمودار شد و ايران حاضر شد اين سوخت در خاك تركيه باشد. ‌ ‌

عضو كميسيون امنيـت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: اين موضوع با همراهي صنفي كه روس‌ها با 1+5 و اعضاي باشگاه هسته‌اي دارند تلاقي يافت. آنها از شكل‌گيري هرگونه كانوني خارج از محدوده‌ي خودشان ناراضي هستند؛ با وجود اين‌كه برزيل و تـركيه با چراغ سبز 1+5 و مشخصا آمريكا وارد مذاكره با ايران شده بودند، ديدند ايران راحت‌تر با آنها مذاكره مي‌كند و به توافق مي‌رسد و ديگر ايـن‌كـه در توافق صورت گرفته، ايراني‌ها سعي كـردند حقوق ماهوي خود را در موضوع تبادل سوخت هم مطرح كنند. ‌ ‌

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس افزود: بايد به روس‌ها در اين شرايط، مواضع ايران گوشزد شود. صحبت‌هاي اخير آقاي احمدي‌نژاد خطاب به مقامات روسيه به موقع و به حق بود. در طول تاريخ هيچ كشوري به اندازه روسـيـه بـه ايراني‌ها ظلم نكرده است.

‌نماينده مردم اسلام آباد غرب در مجلس با بيان اين‌كه پس از انقلاب اين ظلم ادامه يافت، تصريح كرد: روس‌ها بر اساس شاخص آماري كمتر از آمريكا، به عراق كمك نكردند. بيشتر ايراني‌ها توسط سلاح‌هاي روسي به شهادت رسيدند كه كوچكترين سلاح‌ها كلاشينكوف و بزرگترين آنها ميگ و سوخوي روسي و حتي سلاح‌هاي شيميايي بود كه توسط برخي از شركت‌هاي روسي به صدام داده شده بود. آنچه براي روس‌ها مهم بود اين بود كه اسلحه خود را به فروش برسانند، لذا بيشترين ايراني‌ها قرباني اسلحه‌هاي روسي شدند. امروز هم آنها همان رفـتار هميشگي شان را انجام مي‌دهند.

ما بايد در سياست خارجي واقع گرايانه‌تر عمل كنيم و مشخصا دو راه را در پيش بگيريم. در كوتاه مدت بايد هم داشته‌هاي داخلي خود را براي حفظ وحدت ملي و نشان دادن توان مقابله با اجماع جديد قدرت‌ها عليه كشورمان به كار بگيريم و در بلند مدت هم بايد به سمتي پيش رويم كه بيش از اين به روس‌ها تكيه نكنيم و به فكر همراهي متقابل با ديگر كشورهاي دنيا باشيم كه از لحاظ تاريخي سابقه‌بهتري نسبت به روسيه داشته باشند.


فرسایش خاک ایران 6 برابر استاندارد

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلهای کشور با اشاره به اینکه در ناپایداری سرزمین از بین 148 کشور در دنیا رتبه 135 را داریم گفت: سرعت رشد و شتاب گسترش فرسایش خاک در ایران 6 برابر استاندارد جهانی است. محمد درویش در گفتگوبامهربابیان اینکه بیابانزایی در دنیا سومین و در ایران نخستین عامل ناپایداری و فرسایش خاک است، افزود: 90 درصد خاک ایران در زیست اقلیم خشک قرار دارد و با توجه به محدودیت بارش باران و تبخیر زیاد در این اقلیم، باید به سمت استفاده از شیوه های نو در پایداری سرزمین برویم ويکید کرد: در سند چشم انداز بیست ساله کشور به بحث توسعه پایدار توجه جدی شده و در این سند تحقق رفاه ملی به عنوان شاخصی جدی مورد توجه قرار گرفته است. در این بین اگر نتوانیم به محیط زیست مطلوب برسیم تحقق "رفاه ملی" در حد شعار باقی می ماند.درویش با اشاره به سرعت فرسایش خاک ایران به شیوه های متعدد اضافه کرد: سرعت رشد و شتاب گسترش فرسایش خاک در ایران 6 برابر نرم جهانی است. همچنین فرسایش بادی در این میان از اهمیت زیادی برخوردار است و سرعت و خطر آن بسیار زیاد است.این کارشناس و متخصص بیابان به فرسایش سریع خاک در غرب منطقه کرخه به عنوان نمونه ای قابل توجه اشاره کرد و گفت: در طول پنجاه سال گذشته یک متر و شصت سانتیمتر خاک در این منطقه از دست داده ایم در حالی که در همین نقطه نزدیک به 900 سال طول می کشد تا یک سانتیمتر خاک بوجود بیاید.این عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلهای سازمان جنگلها و آبخیزداری کشور تاکید کرد: بیابان که امروز در ایران به یک بحران رو به افزایش تبدیل شده می توانست برای کشور فرصت باشد ولی به دلیل استفاده ناصحیح از منابع حیاتی امروز 60 درصد خاک کشور در شرایط ناپایدار قرار دارد. درویش سدسازیهای بی رویه و غیر اصولی را از مهمترین عوامل تخریب محیط زیست کشور دانست و افزود: احداث سد در شرایط فعلی نابخردانه است چرا که کشور ما با تبخیر زیادی روبرو است و ذخیره های آبی خود را به دلایل متعدد از دست داده به طوری که 15 متر عمق سفره های زیر زمینی فرو نشسته و در این زمینه با چین برابری می کنیم.عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلهای کشور با اشاره به از بین رفتن قطبهای مهم کشاورزی و زیست محیطی به دلیل سد سازی تاکید کرد: یکی از مهمترین دلایل ایجاد بحران گرد و غبار در کشور ما ساخت و ساز سد بر رودخانه در منطقه است که اکولوژی محیط را بهم زده است.این کارشناس مسائل زیست محیطی به سد کارون 4، سد پانزده خرداد، سد مسیله، سد سیوند و دیگر سدهای کشور اشاره و اضافه کرد: در قم بعد از احداث سد پانزده خرداد 6 تن رسوب در ماه بوجود می آید و ارتفاع رسوب گاهی 25 متر است.


تخريب چندجانبه در كشور راه افتاده است

روزنامه ابتکار: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت:امام(ره) از طريق اخلاق و معنويت بحران‌ها را حل مي‌كردند. محسن رضايي در گفت‌وگو با ايلنا در پاسخ به سوالي در خصوص چگونگي حل بحران‌ها توسط امام(ره) گفت:ايشان در مديريت بحران، سبك خاص خود را داشتند و هميشه از موضع ”اخلاق“‌ و ”معنويت» شروع مي‌كردند. برخوردها را در صورت ناچاري انجام مي‌داند و در واقع نسخه امام، نسخه ”اخلاق و معنويت“‌و حل و فصل مسائل و جلوگيري از تفرقه بود و هر جا هم لازم مي‌شد از قاطعيت بي نظير خود استفاده مي‌كردند. وي در پاسخ به سوالي در خصوص اظهار نظر برخي افراد در خصوص حذف تدريجي و بي‌مهري به ياران امام گفت:من فضاي سياسي كشور در دو سه سال اخير را اصلا نمي‌پسندم، فضاي سياسي همراه با تخريب و اتهام زدن و بداخلاقي وجود دارد و از يك طرف هم نمي‌بينيم و متاسفانه اين مسئله در همه طرف‌ها وجود دارد. يعني تخريب چندجانبه در فضاي سياسي كشور راه افتاده است. ما بايد اين فضا را عوض كنيم و فضاي اعتماد و برادري، همكاري و اينكه همه را خوب ببينيم، ايجاد كنيم كه در اين صورت مي‌توانيم پيشرفت و موفقيت داشته باشيم، لذا دير يا زود فضاي فعلي سياسي بايد متحول شده و به سوي فضاي ديگري برويم. رضايي در پاسخ به سوالي در خصوص دليل تغيير فضاي جامعه و ايجاد پراكندگي در عرصه‌هاي اساسي كشور طي ساليان اخير گفت:بخشي از اين مسئله به نداشتن تئوري براي ”بعد از سياست“ است.


70درصد مردم عدم رعايت معيارهای حجاب را جرم نميدانند

روزنامه مردمسالاری: مديرکل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان ضمن اشاره به انجام نظر سنجي اين سازمان درباره اجراي مرحله اول طرح «امنيت اجتماعي» در سال 87 به تشريح برخي از نتايج اين نظرسنجي پرداخت. مجيد اميدي در گفت وگو با ايسنا اعلام کرد: 50 درصد پاسخگويان به اين نظرسنجي معتقدند، نيروي انتظامي بايد با کساني که پوششي مغاير با جامعه دارند، برخورد کند. همچنين 50 درصد پاسخگويان نيز تاثير اجراي طرح برخورد با بدحجابي را در افزيش امنيت اجتماعي در ميان زنان مثبت ارزيابي کرده اند. وي با بيان اينکه 57 درصد از پاسخگويان اين نظرسنجي، حجاب را شخصي دانسته اند، افزود: 70 درصد از پاسخگويان نيز رعايت نکردن معيارهاي حجاب را جرم ندانسته اند که اين موارد حاکي از ضعف عملکرد نهادهاي مختلفي است که در امر فرهنگ سازي و تبيين ابعاد اجتماعي حجاب دخيل هستند. اميدي در مورد نتايج اين نظرسنجي در حوزه مهمترين آثار اجراي طرح امنيت اجتماعي، تشريح کرد: 41 درصد نيز معتقدند وضعيت پوشش پس از اجراي طرح مذکور بهتر شده است و 22/9 درصد نيز عنوان کرده بودند که جمع آوري اراذل و اوباش به خوبي انجام شده است. وي با بيان اين که حدود 40 درصد از پاسخگويان، نيروي انتظامي را در مواجهه با اراذل و اوباش کاملا موفق ارزيابي کرده اند، اضافه کرد: 39 درصد آنان نيز نتايج اين حوزه را تنها تا حدودي موفق دانسته اند. مديرکل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان افزود: بنابر اظهارات 40 درصد از پاسخگويان، عملکرد نيروي انتظامي در زمينه برخورد با زنان و دختران بدحجاب کاملا موفق ارزيابي شده است. وي در حالي که ورود و دخالت نيروي انتظامي را منوط به مواقعي دانست که با «ناامني اجتماعي» برخورد مي کنيم، تاکيد کرد: در عين حال، مردم از نيروي انتظامي انتظار دارند در حوزه اطلاع رساني و آگاهسازي افکار عمومي نيز اقدامات ويژه اي انجام دهند. مديرکل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان بر ضرورت برخورد و تدبير ايجابي در زمينه آگاه سازي افکار عمومي نسبت به حدود و مجازات افراد بدحجاب تاکيد کرد و در عين حال با اشاره به اينکه با برخي از افراد متخلف نمي توان «ارشادي» برخورد کرد، بر ضرورت برخورد انتظامي در شرايط ناامني اجتماعي تاکيد و تصريح کرد: امنيت جامعه بسيار مهمتر از امنيت کساني است که با زياده خواهي هاي نامشروع نظم عمومي را برهم مي زنند، چرا که عده ياد شده با ساختارشکني و بي توجهي به تابوها، به امنيت اجتماعي خلل وارد مي کنند و به دنبال ايجاد چالش هاي فرهنگي و هويتي هستند. وي افزود: فرد هنجارشکني که به باورها و اعتقادات جامعه و نيز قوانين الهي دهن کجي و توهين مي کند، نبايد توقع داشته باشد در اجتماع رفتار خوبي با وي صورت گيرد. مديرکل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان با بيان اين که گاهي اوقات فشار از جانب افکار عمومي، نهادهاي مسوول را وادار به انجام اقدام عجولانه اي مي کند که تبعات نامطلوب آن بعدها مشخص مي شود، بر ضرورت تدابير منطقي به منظور دروني کردن هويت تاکيد کرد. وي ادامه داد: اگر منشا فرهنگ و هويت، تربيت باشد، آن فرهنگ پايا و آن هويت دروني خواهد شد. اميدي اظهار کرد: نيروي انتظامي در زمينه قوانين راهنمايي و رانندگي با اجراي طرح هايي همچون هميار پليس که بر پايه تربيت شکل گرفته است، توانست تا حدي رفتار ترافيکي يک نسل را اصلاح کند و اگر در ساير زمينه هاي اجتماعي نيز از چنين روش هايي استفاده شود، قطعا با کاهش چشمگير عوامل ايجاد ناامني اجتماعي و اخلاقي مواجه خواهيم بود. وي تاکيد کرد: بخشي از ابعاد حوزه تربيتي خارج از وظايف نيروي انتظامي است و بايد از نهادهايي همچون خانواده، مدرسه و دانشگاه در اين حوزه ها مطالبه کرد. علاوه بر اين، از نقش نهادهاي اجتماعي اثرگذاري همانند حوزه هاي علميه و علماي ديني و نهادهاي اجتماعي مردم نهاد مانند کانون ها و فرهنگسراها در تبيين مسائل اخلاقي، اجتماعي و اسلامي نيز نبايد غفلت کرد. مديرکل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان همچنين با اشاره به اهميت مسووليت پذيري شهروندان بر ضرورت نهادينه شدن فرهنگ امر به معروف و نهي از منکر تاکيد کرد و به ايسنا گفت: مردم بايد نسبت به حقوق شهروندي خود آگاه باشند و اجازه ندهند، اين حقوق توسط کسي خدشه دار شود. وي با تاکيد بر اينکه وقتي تدبير ايجابي دير انديشيده شود، نمي توانيم صدمات وارده را با «چسب زخم» مداوا کنيم و لذا شايد لازم باشد تا جراحي دردناکي انجام شود، يادآور شد: برخي از طرح هايي که توسط نيروي انتظامي اجرا مي شود نياز به آسيب شناسي دارد تا تبعات اجتماعي آن کنترل شود، البته نبايد زحمات اين نهاد براي تامين امنيت را ناديده گرفت. وي در پايان با اشاره به اينکه بخشي از نتايج اين پايش در اختيار نيروي انتظامي قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، نتايج کامل پايش در سازمان ملي جوانان موجود است و در صورت درخواست نيروي انتظامي در اختيار اين مسوولان اين نهاد قرار خواهد گرفت.

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .